طرز تهیه شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی: امروزه با پیشرفت تولیدات در صنعت خوراکی و شیرینی انواع مختلفی از شیرینی ها ساخته و توسط فروشندگان در سراسر جهان عرضه می شوند. شیرینی دنیای خاص خود را دارد که هر روز نوع جدیدی از شیرینی با مواد خاص خود ساخته شده و به مرور جای خود را در بین شیرینی ها پیدا می کند و خیلی زود برای علاقه مندان خود تبدیل به اعتیاد می شود. شیرینی ها باوجود کالری بالای خود و همچنین قند فراوان، دارای علاقه مندان زیادی به خصوص در کودکان می باشد و تقریبا در تمام مهمانی ها قند مجلس هستند. از این رو شیرینی دانمارکی که یک شیرینی بسیار لذیذ و پر طرفدار در بین شیرینی ها می باشد دنیای مختص به خود و علاقه مندان زیادی دارد. این شیرینی لذیذ و در عین حال سرشار از قند، از تنوع زیادی برخوردار است که ما توانسته ایم در مجموعه سلیمی بهترین آنها که باب میل مشتریان عزیز است تهیه و تولید کنیم. در ادامه با روند تولید آن و نکات مورد نیاز برای تهیه بهترین شیرنی دانمارکی آشنا می شویم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی

مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی بسته به نوع شیرینی تا حدودی متفاوت است اما مواد مشابه در اکثر شیرینی دانمارکی به شرح زیر می باشد:

  • کره: ۵۰ گرم
  • شکر: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • آب یا شیر: ۲۰۰ گرم (معادل یک لیوان)
  • آرد: ۱۲۵ گرم (معادل یک لیوان)
  • تخم مرغ: ۴ عدد درشت
  • بیکینگ پودر: ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی که به اصطلاح شیرینی خشک نیز گفته می شود زمان زیادی برای تولید در فروشگاه ها صرف آن می شود اما در عین حال مشتری زیادی دارد. برای تهیه شیرینی دانمارکی باید خمیر آن تهیه شود محتوات آن در بالا توضیح داده شده است. بعد از مخلوط کردن مواد اولیه باید خمیر را به اندازه نیاز آنقدر صاف کنیم تا به حد قابل قبول نازک شود و بعد ژل یا خمیر این شیرینی را که از قبل آماده کرده ایم در بین برش های موازی خمیر به اندازه دلخواه میریزیم و بعد دوطرف خمیر را به هم می رسانیم و به هم می چسبانیم و بعد از آن تزئینات که میخواهیم مثل کنجد، مغز تخمه گل آفتاب، خلال بادام یا هر چیزی که می خواهیم روی آن میریزیم و آن را به قطعه های کوچک برش می زنیم، در سینی میچینیم و در فر قرار می دهیم.

نکات تکمیلی برای تهیه شیرینی دانمارکی

دمای فر نباید بیش از اندازه باشد تا باعث تغییر رنگ شیرینی شود

مقدار ژل نباید بیش از اندازه باشد تا از خمیر بیرون بزند

دوطرف خمیر باید محکم به هم بچسبد تا باعث خارج شدن ژل نشود

در طرز تهیه شیرینی دانمارکی از چه اسانس‌هایی می توان استفاده کرد؟

برای تهیه این شیرینی نیاز به مواد اولیه ای به غیر از مواد گفته شده نیست اما میتوانیم موادی در بین این شیرینی مانند دارچین یا شکلات یا دیگر طعم دهنده ها بسته به سلیقه خودمان قرار دهیم و یا همانطور که گفته شد از مغز هایی برای تزیین روی آن استفاده کرد.

آیا این شیرینی را در قابلمه می‌توان تهیه کرد؟

خیر، چون شیرینی دانمارکی یک شیرینی است که باید با دمای فر خمیر آن پف کند نمیتوان در قابلمه آن را تهیه کرد چون باعث از بین رفتن خمیر می شود.

آیا شیرینی دانمارکی را در توستر هم می توان پخت؟

اگر توستر قابلیت تنظیم دمای خوب برای تهیه این شیرینی را داشته باشد بله می توان آن را در توستر هم آماده کرد چون عملکردی شبیه به فر را دارد.

چرا خمیر شیرینی دانمارکی پف نمی‌کند؟

دلایل مختلفی می تواند وجود داشته باشد یکی از آن ها می تواند مقدار تخم مرغ داخل شیرنی یا زرده تخم مرغی باشد که روی خمیر مالیده می شود برای پف آن یا حتی دمای فر هم میتواند باعث آن شود و اگر درست تنظیم نشود خوب پف نمی کند.

دلیل سفت شدن شیرینی دانمارکی چیست؟

شیرنی دانمارکی به دلیل وجود تخم مرغ و آرد درآن نباید بیش از اندازه نگداری شود چون تخم مرغ باعث بوی بد در شیرینی و آرد بعد از مدتی باعث سفت شدن شیرینی می شود همانطور که نان خشک می شود.

امید واریم توانسته باشیم بهترین تجربیات خود را به شما به نحو احسنت انتقال داده باشیم و باعث رضایت شما عزیزان شده باشیم. با آرزوی سلامتی روز افزون برای همه شما عزیزان…

هر کیلوگرم:

500,000
480,000 تومان

هر کیلوگرم:

400,000
380,000 تومان

هر کیلوگرم:

600,000
580,000 تومان

هر کیلوگرم:

60,000 تومان80,000 تومان تومان

هر کیلوگرم:

340,000
240,000 تومان

هر کیلوگرم:

340,000
240,000 تومان

هر کیلوگرم:

340,000
240,000 تومان

هر کیلوگرم:

420,000
400,000 تومان

دیدگاهتان را بنویسید