نکات تهیه شیرینی خامه ای

شیرینی خامه ای

شیرینی خامه ای: امروزه با پیشرفت تولیدات در صنعت خوراکی و شیرینی انواع مختلفی از شیرینی ها ساخته و توسط فروشندگان در سراسر جهان عرضه می شوند.

شیرینی دنیای خاص خود را دارد که هر روز نوع جدیدی از شیرینی با مواد خاص خود ساخته شده و به مرور جای خود را در بین شیرینی ها پیدا می کند و خیلی زود برای علاقه مندان خود تبدیل به اعتیاد می شود.

شیرینی ها باوجود کالری بالای خود و همچنین قند فراوان، دارای علاقه مندان زیادی به خصوص در کودکان می باشد و تقریبا در تمام مهمانی ها قند مجلس هستند. از این رو شیرینی خامه ای که یک شیرینی بسیار لذیذ و پر طرفدار در بین شیرینی ها می باشد دنیای مختص به خود و علاقه مندان زیادی دارد.

این شیرینی لذیذ و در عین حال سرشار از قند و چربی، از تنوع زیادی برخوردار است که ما توانسته ایم در مجموعه سلیمی بهترین آنها که باب میل مشتریان عزیز است تهیه و تولید کنیم. در ادامه با روند تولید آن و نکات مورد نیاز برای تهیه بهترین شیرنی خامه ای آشنا می شویم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی خامه ای

مواد لازم برای تهیه شیرینی خامه ای بسته به نوع شیرینی تا حدودی متفاوت است اما مواد مشابه در اکثر شیرینی خامه ای به شرح زیر می باشد:

  • کره: ۵۰ گرم
  • شکر: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • آب یا شیر: ۲۰۰ گرم (معادل یک لیوان)
  • آرد: ۱۲۵ گرم (معادل یک لیوان)
  • تخم مرغ: ۴ عدد درشت
  • بیکینگ پودر: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • خامه قنادی: ۳۰۰ گرم

    طرز تهیه شیرینی خامه ای

    ۱- کره، شکر و آب یا شیر را در ظرف مناسب روی حرارت کم مخلوط کنید تا کره و شکر ذوب شوند و آب بجوشد.
    ۲- آرد را به یکباره اضافه کنید و خوب و تند تند هم بزنید تا خمیرش مثل حلوا در ظرف جمع شود.
    ۳- خمیر را در ظرف دیگر بریزید و اجازه دهید تا ۱ تا ۲ ساعت کاملاً خنک شود.
    ۴- فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
    ۵- تخم مرغ‌ها را با همزن دستی هم بزنید تا از لختی در بیایند.
    ۶- خمیر آماده شده را با همزن برقی هم بزنید و تخم مرغ‌ها را کم‌کم به خمیر اضافه کنید تا کاملاً جذب شوند.
    ۷- خمیر آماده را داخل قیف با ماسوره شکوفه بریزید و در سینی با فاصله بچینید.
    ۸- نان خامه‌ای را به مدت نیم ساعت با دمای ۲۰۰ درجه پخته کنید تا حجمش دو تا سه برابر شود.
    ۹- بعد از سرد شدن، ته نان‌ها را سوراخ کوچکی ایجاد کنید تا بتوانید خامه را داخل آن پر کنید.
    ۱۰- خامه قنادی را با همزن چند دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد و پف کند.
    ۱۱- خامه را داخل نان‌های سوراخ شده بریزید و تزیین کنید.
    ۱۲- در یخچال نگه دارید تا خامه نان‌ها را نرم کند و بعد نوش جان کنید.

    نکات تکمیلی برای تهیه شیرینی خامه ای

    نان خامه ای یکی از شیرینی های لذیذ و به یاد ماندنی از گذشته تا به الان است که طرافداران بسیار زیادی دارد و در عین حال سرشار از خامه است. با توجه به مقدار زیاد خامه این شیرینی برای لذت بردن از طعم آن بهتر است از گرم شدن آن جلوگیری شود تا خامه آن حالت پف خود را از دست ندهد و بهتر است این شیرینی تازه میل شود و بیشتر از 2 روز نگهداری نشود چون دیگر طعم خوب اولیه را نخواهد داشت. باید توجه داشته باشیم که این شیرینی باید در دمای مناسب نگهداری شود تا دمای نا مناسب باعث عرق کردن نان آن نشود و حالت تُردی خود را از دست ندهد.

    در طرز تهیه شیرینی خامه ای از چه اسانس‌هایی می توان استفاده کرد؟

    نان خامه ای یک شیرینی خاص و با طعم به یاد ماندنی می باشد و این شیرینی به همین صورت اولیه خود خوشمزه و لذیذ است اما می توان آن را با ترکیبات دیگری مانند شکلات، مربا، ژل و… که روی نان باید کشیده شود و یا ترکیب خامه آن با زعفران که یک اسانس طبیعی می باشد یا شکلات و… همراه کرد که طعم خوبی به همراه خواهد داشت و این ترکیبات هم علاقه مندان خاص خود را می طلبد اما به این نکته باید توجه داشت که این شیرینی به صورت ساده بسیار خوشمزه تره و جذاب تر است.

    آیا این شیرینی را در قابلمه می‌توان تهیه کرد؟

    نان شیرینی خامه ای به دلیل ترکیباتی که دارد به هیچ وجه نمی توان در قابلمه طبخ کرد چون قابلمه باعث عرق کردن می شود و اصلا اجازه پف کردن خمیر را نمی دهد و شیرینی خوبی نخواهیم داشت پس بهتر است نان این شیرنی را در توستر یا فر با دمای مخصوص به خود تولید شود تا ترد و خوشمزه گردد.

    آیا شیرینی خامه‌ای را در توستر هم می توان پخت؟

    با توجه به دمای خشک و غیر مرطوب دستگاه توستر که مانند فر می باشد و قابلیت تنظیم دمای آن می توان نان شیرینی خامه ای را در توستر نیز درست کرد البته باید مراقب باشیم که حرارت مناسب باشد تا به خوبی پف کند و یا نان نسوزد.

    چرا خمیر شیرینی خامه‌ای پف نمی‌کند؟

    نکات زیادی در تهیه نان شیرینی خامه ای وجود دارد و ممکن است نتوان در تجربه اول کیفیت خوبی به همراه داشت پس بهتر است نا امید نشویم اما نکته ای که حائز اهمیت است این است که مواد به کار برده شده در این شیرینی باید با کیفیت و به میزان کافی باشد و زیاده روی در مواد خوب نیست، درضمن باید درنظر داشت که دمای فر باید به میزان لازم باشد و به موقع شیرینی از فر خارج گردد.

    دلیل تغییر شکل شیرینی خامه ای چیست؟

    به دلیل وجود خامه در نان باید توجه داشت که این ماده لبنی بعد از مدتی درون یخجال رطوبتی از خود خارج می کند که باعث نرم شدن نان و تغییر حالت اولیه آن می شود برای جلوگیری از این حالت بهتر است این شیرینی را تازه و به مقدار کافی تهیه و تولید کنید و بعد از استفاده دوباره تهیه کنید.

     

    امید واریم توانسته باشیم بهترین تجربیات خود را به شما به نحو احسنت انتقال داده باشیم و باعث رضایت شما عزیزان شده باشیم. با آرزوی سلامتی روز افزون برای همه شما عزیزان.

    هر کیلوگرم:

    500,000
    480,000 تومان

    هر کیلوگرم:

    400,000
    380,000 تومان

    هر کیلوگرم:

    600,000
    580,000 تومان

    هر کیلوگرم:

    60,000 تومان80,000 تومان تومان

    هر کیلوگرم:

    340,000
    240,000 تومان

    هر کیلوگرم:

    340,000
    240,000 تومان

    هر کیلوگرم:

    340,000
    240,000 تومان

    هر کیلوگرم:

    420,000
    400,000 تومان

    یک پاسخ

    دیدگاهتان را بنویسید